Известие

Collapse
No announcement yet.

AF 145 Boxer - Стартера не върти.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• AF 145 Boxer - Стартера не върти.

Здравейте колеги. Вчера сутринта викам да изляза да си свърша аз една работа влизам в колата въртя ключа няма и няма. Викам браво пак нямам ток в акумулатора но пък таблото си свети прозорците си падат фаровете и те си светят без проблем. Та като завъртя ключа стартера изобщо не върти няма го това тъка-тъка-тъка

Обадих се аз на един приятел той почна да ми ги изрежда..
    Да не е бил блокирал , да не е замръзнал , четките как са , може и да е изгорял , може пък и да е била няква машинка която подавала ток към стартера. Направо не знам. Че няма и как да я закарам на сервиз като не пали .
    Алфа Ромео 145 1.4 90кс

е как да не можеш да я запалиш. бутни я по инерция.
    иначе за стартера, проблема може да е клеморед на контактния ключ, може да е лоша връзка по кабелите, може да е шалтер.
    точка

Comment

Малко зор се бута по някаква причина хаха .
      Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Comment

не си закусил добре
        точка

Comment

Май май ... Днес по някое време , ще се пробвам да я пална с бутане до някой сервиз.

Дано изръмжи.
          Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Comment

Бутнах я запали. Направих и 2 кръгчета преди да отида до сервиза спрях я там. Палнах я 2-3 пъти - пали без проблем O.o . Човека ми каза ако пак не иска да върти да я чукна по стартера и да отида при него да я погледне.
            Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Comment

приготви си едно дълго трупче щото пак ще го направи. иска се и чалъм в удара
              точка

Comment

Четки!!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                X